Acum poți dovedi de oriunde, oricui, că...

...tu ești cel care solicită deschiderea unui cont bancar

...ai 18 ani, fără să-ți dezvălui identitatea sau data nașterii

...ai studii superioare

Portofelul digital verificabil.eu este mai mult decât îți poți imagina

Identitatea ta nu se rezumă doar la pașaport sau buletin. În fiecare zi ai de-a face cu instituții, persoane sau chiar cu dispozitive inteligente care îți solicită informații despre tine: nume, data nașterii, număr de telefon, polițe de asigurări, facturi utilități, certificări profesionale ș.a.m.d.

verificabil.eu te ajută să trimiți aceste informații de la distanță, fără a te deplasa în persoană.

Ce este și cum poate fi folosit un portofel digital

Un portofel digital este o aplicație care stochează într-un mod sigur informații care dovedesc diverse atribute ale tale și le poate transmite instantaneu și doar cu acordul tău oricui le solicită, într-un mod complet confidențial.

Adio nume de utilizator, parolă, întrebări de genul "când ai terminat liceul" sau "care este numele de fată al mamei".

Intră în lumea Identității
Auto-Suverane.100% Gratuit
verificabil.eu sprijină dezvoltarea unei piețe libere, de aceea utilizarea este 100% gratuită. Folosirea lui nu este condiționată de achiziția contra cost a unor certificate sau semnături electronice calificate. Orice instituție sau organizație din România poate emite credențiale digitale verificabile, care pot fi acceptate în funcție de nivelul de încredere furnizat de emitent.

În România, toate sistemele de identitate digitală anunțate oficial în prezent sunt în sistem închis, au o singură entitate care emite certificate, semnături digitale calificate sub formă de credențiale și funcționează în general contra cost.
Nu depinzi de o companie sau de un sistem anume
Datele pot fi transferate oricând în altă aplicație compatibilă și pot fi prezentate în orice rețea, pentru că verificabil.eu este complet interoperabil, fiind bazat pe standarde deschise și infrastructură publică, accesibilă tuturor.

Pe măsură ce noile standarde sunt adoptate de către piață, vei putea să îți folosești credențialele oriunde. Poți să-ți folosești identitatea digitală în mai multe rețele, toate accesibile din aceeași aplicație. E ca și cum ai avea mai multe portofele în același buzunar.
Descarcă aplicația