Confidențialitatea Datelor și Termeni de Utilizare

Versiunea 1.0 – 30 Noiembrie 2020

Verificabil.eu este un portofel digital bazat pe cele mai recente standarde în domeniul identității auto-suverane, care permite schimbul direct și confidențial de informații personale intre terțe părți, fără a implica intermediari.

Verificabil.eu este dezvoltat de către SelfDid Inc. în colaborare Asociația pentru Dezvoltarea Identității Digitale (A.D.I.D.), care își propune să contribuie la promovarea și facilitarea adoptării infrastructurii descentralizate pentru identitate digitală.

Am făcut tot posibilul pentru ca termenii noștri să fie rezonabili, lizibili și ușor de înțeles. Este posibil ca unele informații mai complexe să nu fie 100% înțelesul dumneavoastră. Așadar, nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență la una din adresele de mai jos:

Email: contact@verificabil.eu

Posta: A.D.I.D, str. Turda nr 98, Bl. 29A, et. 3, ap.9, tronson 2, sector 1, București, România

In atenția: Serviciul Clienți

Accesul, descărcarea sau folosirea în orice forma a aplicației mobil, a site-ului nostru web sau a altor servicii (in mod colectiv denumite “servicii”) indică acceptarea integrală de către dumneavoastră a termenilor enunțați în acest document (“termeni”, “politica”). Daca nu sunteți de acord cu politica noastră vă rugăm sv nu accesați, descărcați sau să folosiți în vreun alt mod serviciile.

Prin acceptarea termenilor confirmați ca (a) ați citit și înțeles politica noastră de confidențialitate și (b) termenii vor avea aceeași valabilitate legala ca și un contract semnat

Introducere

Confidențialitatea este motivul principal pentru care noi (“al nostru”, “A.D.I.D”, “Asociația pentru Dezvoltarea Identității Digitale”, “Verificabil.eu”, "SelfDid Inc.") am lansat portofelul digital, în consecință respectam cu strictețe confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Aplicația de mobil este complet în controlul dumneavoastră. Verificabil.eu nu colectează niciun fel de date personale ale utilizatorilor. Serviciile și infrastructura necesare bunei funcționări a aplicației sunt concepute astfel încât sa nu expună absolut nimic din datele dumneavoastră personale.

Informații stocate sau colectate de noi

Detalii tehnice

Singurele date care pot fi colectate de către Verificabil.eu sunt legate strict de buna funcționare a aplicației. Pentru o experiență cat mai bună a utilizatorului, e posibil să colectăm detalii referitoare la erori produse în timpul folosirii aplicației sau atribute complet anonime ale telefonului (versiune sistem de operare, model telefon).

Mesaje Criptate

Pentru ca aplicația dumneavoastră să poată primi acreditari digitale sau alte tipuri de mesaje și atunci când telefonul nu este conectat, serviciile noastre pot stoca pe o perioadă de timp limitată mesajele destinate telefonului dumneavoastră. Aceste mesaje au un conținut opac pentru noi, fiind descifrabile doar de către dumneavoastră fiindcă sunt criptate cu cheia dumneavoastră publică. Mesajele sunt descărcate și șterse de către aplicație atunci când este conectată la rețea.

Cum sunt folosite datele colectate

Îmbunătățirea aplicației

Datele referitoare la erori sunt folosite strict de către echipa de dezvoltare pentru a îmbunătăți în permanența calitatea aplicației și implicit a experienței dumneavoastră.

Reguli de modificare

Schimbări

Politica de confidențialitate a datelor poate fi revizuita în orice moment. In cazul în care modificările sunt substanțiale, datorita faptului ca nu avem disponibile datele dumneavoastră de contact, veți fi notificat doar prin intermediul aplicației.

Data intrării în vigoare

Orice modificări adusa termenilor vor intra în vigoare la 15 zile de la data publicării lor pe site sau a comunicării prin intermediul aplicației, oricare are loc mai întâi.

Acceptarea Termenilor

Folosirea în continuare a aplicației după comunicarea modificărilor indică recepționarea și acceptarea de către dumneavoastră a respectivelor modificări.

Data ultimei revizuiri

Politica de confidențialitate a fost modificată cel mai recent la data indicată mai sus. Vă recomandăm să verificați periodic termenii de utilizare a aplicației.